Skip to main content

A Németországban található Gigafactory nemsokára elindítja a gyártást és a kínai üzem pedig el fogja érni az évi 700.000-es darabszámot. Emellett a Texasban épülő Gigafactory is bejelentette, hogy a kereslet miatt már most megnövelik a termelési volument.

A Tesla piaci modellje igen egyszerű: igyekeznek csak annyi járművet gyártani, amennyit el is tudnak adni. Ennek köszönhető, hogy a cég a mai napig az egyik legsikeresebb autómárka a piacon.

A Tesla jelenleg egy időben építi fel új texasi és berlini gyárát a megnövekedett kereslet miatt. Úgy tűnik, minden kifizetődött, miután a Tesla meglepő gyártási és szállítási számokról számolt be a második negyedévben, és rekordszámú autót gyártott a negyedév utolsó hónapjában.

Giga Texas

Giga Texas

A Teslarati informátora a közelmúltban arról számolt be, hogy a Tesla naponta több, mint 150 autót mozgat meg az austini gyárban, ami már körülbelül 1000 Model Y crossovert jelenthet hetente, a napok számától, a műszakok számától és az általános konzisztenciától függően.

A márka törekszik arra, hogy évi 1,5 millió járművet legyen képes előállítani és ugyanennyit értékesíteni. Bár Elon Musk valódi nagy víziója, hogy éves szinten elérjék a 20 milliós értékesítést.

Képek és információk forrása:
www.insideevs.com

Így profitálj az elektromos autók terjedéséből,
Osztrák állami garanciával! 
Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

elektromos-autozas.hu

elektromos-autozas.hu

További elektromos autós hírekért, információkért kövess minket a FACEBOOK és INSTAGRAM oldalon.