Arnold Schwarzenegger és Greta Thunberg a klímaváltozás ellen

By 2019-10-01 február 5th, 2020 Aktualitás
Napjaink egyik legvitatottabb témája a klímaváltozás és annak megakadályozása. Számos szervezet és híresség lépett már fel a globális probléma ellen, viszont a mai napig nem született olyan jelentős változás, mely szükséges lenne ennek megakadályozása érdekében. Az egyik leghíresebb aktivista a témában Leonardo DiCaprio, aki saját sorozatot is indított, hogy felhívja a figyelmet a globális problémára és annak pusztító következményeire. Viszont cikkünkben most nem ő róla lesz szó, hanem két másik híres aktivistáról, Greta Thunberg-ről és Arnold Schwarzenegger-ről.

Napjainkban sokan hallhatták már Greta Thunberg nevét. A fiatal svéd aktivista még csak 16 éves, de már a 2019-es Climate Action Summit-on tartott beszédet a klíma krízisről. Sokak szerint az ilyen radikálisan gondolkodó fiatalok szükségesek ahhoz, hogy tényleg elérjük azon változásokat, melyek szükségesek a globális felmelegedés megfékezése érdekében. Greta a napjainkban Amerikában tölti sulis napjait, ahol az országot járva próbálja meggyőzni az embereket a változtatásról.

Arnold Schwarzenegger és Greta Thunberg

Egy embert már biztosan elértek a szavai, mivel a friss hírek szerint maga Arnold Schwarzenegger szegült a fiatal aktivista mellé. Kalifornia volt kormányfője nem csak levélben, de szemtől szemben is találkozott a lánnyal, akinek a könnyebb utazás érdekében egy elektromos autót, pontosabban egy Tesla Model 3-at biztosított.

A lány útja még nem ért véget, viszont ennyi támogatással a háta mögött már egy lépéssel közelebb került, hogy elérje célját.

Képek és információk forrása:
www.insideevs.com
elektromos-autozas.hu

elektromos-autozas.hu

További elektromos autós hírekért, információkért kövess minket a FACEBOOK és INSTAGRAM oldalon.