Skip to main content

A Tesla úttörő az e-mobilitás terén. Temérdek olyan megoldás tartozik a vállalathoz, mely megreformálta az elektromos autózás világát, viszont a mostani megoldásuk talán egy egyik leginnovatívabb a Tesla történelmében. 

Elon Musk legújabb programja lehetővé teszi a kínai ügyfelek számára, hogy beváltsák hagyományos járműveiket egy vadonatúj Tesla-ra. A program egyenlőre még nem hivatalos, és csak a Teslarati jelenítette meg, biztos forrásokra támaszkodva. Viszont ha valóban bevezeti a márka a rendszert, az igen kiemelkedő fölény lenne a riválisokkal szemben. 

A tervek szerint a program már az idei évben elindul, viszont egyenlőre csak Kínában. A hagyományos járműveiket becserélő ügyfelek számára minden Tesla Model rendelkezésre áll, viszont egyes verziók kiszállítása akár 15-20 hétbe is telhet. A Model Y, mely az egyik legkelendőbb típus az országban, rendelkezik a legrövidebb szállítási idővel, 10 héttel. 

Model Y

Model Y

Akik úgy döntenek, hogy részt vesznek a programban, azok számára a Tesla 14 napot biztosít, hogy akár teljes mértékben visszakapják pénzüket, ha nem elégedettek a Model-el. Emellett minden új vásárló 90 napos próbaverziót kap az új önvezető rendszerből. 

A Tesla ezzel a programmal biztosan tovább erősítené dominanciáját az EV piacon. 

Képek és információk forrása:
www.insideevs.com
www.cnet.com

Így profitálj az elektromos autók terjedéséből,
Osztrák állami garanciával!
Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

elektromos-autozas.hu

elektromos-autozas.hu

További elektromos autós hírekért, információkért kövess minket a FACEBOOK és INSTAGRAM oldalon.