Hyundai Roadshow a Rubin Hotelben

By 2019-04-12 február 5th, 2020 Roadshow
Az elektromos-autozas.hu első elektromos autós rendezvénye zajlott szerdán (2019.04.10) a Rubin Hotelben. Délelőtt teljesen betelt a regisztrálható helyek száma, délután látható is volt, hogy jó sok embert érdekelt az esemény mondanivalója. 

Egy akusztikus koncert után Nagy Gábor (PortfoLife) számolt be az e-mobility érdekességeiből, újdonságaiból. Sok mindent megtudhattunk a Hyundai mellett olyan nagy márkákról, mint a Tesla, a Nissan, vagy a kínai elektromos autóipar ékes példáiról, mint a BYD vagy a Geely

Kona Ioniq

Hyundai Kona Electric és Hyundai Ioniq

Ezután, a Get Energy képviselője, Zámbó Csaba beszélt energiahatékonysági lehetőségekről. Olyan megoldási opciókról esett szó, amelyek egyrészt költséghatékonyságot tudnak okozni egy szervezet életében, másrészt pedig környezetbarátok.

A délutánt Képe Tibor zárta, aki a Hyundai Hatvan vezetőjeként az autógyár elektromos modelljeiről, valamint a vállalat víziójáról beszélt. Nemcsak hallhattunk az Ioniq-ról és a Kona-ról, hanem láthattuk is őket, hiszen a helyszínen ezen típusok bemutatásra kerültek, ráadásul töltés közben. Ha már töltés, az eautotoltokabel.hu képviselői minden helyszínre érkezőt egy 5000 Ft-os utalvánnyal ajándékoztak meg. Ez nem csak az elektromos autósoknak hasznos, hanem azoknak is, akik ilyen jármű vásárlásán gondolkodnak.  

Get Energy

Get Energy előadása

Az esemény után a Gibbon Games-nek volt lehetősége arra, hogy egy kört tegyenek a Hyundai Kona Electric-kel. Ráadásul élőben közvetítették az élményt a Facebook-on:)

A következő elektromos autós rendezvény a Nissan közreműködésével kerül megrendezésre. Részletek hamarosan!

Képekért hatalmas köszönet a Gitta Photography-nak.

elektromos-autozas.hu

elektromos-autozas.hu

További elektromos autós hírekért, információkért kövess minket a FACEBOOK és INSTAGRAM oldalon.