Skip to main content

A Lucid Air magas ára miatt nem lett jogosult a megújult amerikai szövetségi EV adójóváírására. Azonban a cég ezt nem nézi tétlenül és saját EV-hitelét kínálja fel a vásárlók bevonzására.

A Lucid hivatalosan is bejelentette, hogy 7500 dolláros EV-jóváírást ajánl fel az Air Touring és az Air Grand Touring modellek bizonyos verzióira. Az ajánlat a most kezdődő és 2023. március 31-ig tartó rendelésekre érvényes csak.

Az Egyesült Államokban egyre több elektromos autó vált legalább átmenetileg jogosulttá az új EV adókedvezményre, és néhány autógyártó nemrégiben csökkentette népszerű elektromos autóik árait is. Ez azt jelenti, hogy a drágább járműveket gyártó cégeknek, mint például a Lucid-nak, még többet kell küzdeniük, hogy bevonzzák a vásárlókat.

Lucid Air

Lucid Air

A hivatalos bejelentés alapján a Lucid’s Air Grand Touring szedán kikiáltási ára közel 140.000 dollár, az olcsóbb Air Touring modell ára pedig körülbelül 109.000 dollár. Ezt figyelembe véve a 7500 dolláros kedvezmény alig változtat az árakon. Ennek ellenére a Lucid úgy gondolja, hogy a kedvezmény meg fog látszódni a számokban.

Képek és információk forrása:
www.insideevs.com
www.teslarati.com

Így profitálj az elektromos autók terjedéséből,
Osztrák állami garanciával!
Vegye fel velünk a kapcsolatot →

elektromos-autozas.hu

elektromos-autozas.hu

További elektromos autós hírekért, információkért kövess minket a FACEBOOK és INSTAGRAM oldalon.