Skip to main content

Annak idején egy vidámparkban a dodgem volt az egyik legnagyobb szenzáció. Elektromossággal ellátott kiskocsikban csapkodtuk egymást széjjel vagy mentünk körbe körbe. Ezek számítottak extrább szórakozásnak, mondhatni nem mindennapinak, nem úgy, mint a pedálos autók, amik már gyakoribb szórakozási lehetőséget nyújtottak. Manapság viszont már egyre több autómárka logójával ellátott gyerekautókat kapni a piacon, amik születésnapi vagy karácsonyi ajándéknak kiválóak, ha 100 ezer forintig a zsebünkbe nyúlunk.

Ugyanis ennyiért már bőven találni Audit, Mercedest, de még Ferrarit is, ráadásul elektromosokat. Az árak nem arányosak a valódi autók áraihoz képest, hiszen egy Volkswagen Bogarat drágábban is találni, mint egy Ferrarit. A legdrágábbak között a BMW X7 szerepel, mely majdnem 140 ezer forintért vihető.

BMW elektromos kisautó e-mobility

BMW elektromos kisautó

A gyerekek tehát úgy tudnak környezettudatosan „száguldani”, hogy szinte bármilyen típusból választhatnak, függetlenül attól, hogy ezen járművek valódi autói dízel- vagy benzinmotorral működnek (még).

Képek forrása: elektromoskisauto.hu

elektromos-autozas.hu

elektromos-autozas.hu

További elektromos autós hírekért, információkért kövess minket a FACEBOOK és INSTAGRAM oldalon.