Skip to main content

Az elmúlt időszakban olyan hírek keringtek, miszerint változtatások lesznek a Tesla Cybertruckon. Erre a napokban választ is kaptunk, Jay Leno saját műsorán belül, ahol a sztár, Elon Musk vezérigazgatóval vitatta meg a Tesla Cybertruck esetleges változtatásait.

A Tesla Cybertuck hatalmas port kavart mind a hagyományos autózás, mind az e-mobility világában. Külsőre, belsőre, teljesítmény szempontjából szinte minden téren keresztbe húzta a szakértők és a fanatikusok számításait. Több olyan funkció került a kocsiba, melyet eddig csak olyan járműveknél láttunk, amik híres emberek védelmére lettek tervezve. Összességében a Cybertruck változóan teljesített a szakértők szemében, viszont ezt jóval felülmúlja a több százezer előrendelés ami a kocsira érkezett.

Elon Musk és Jay Leno

Elon Musk és Jay Leno

Jay Leno, amerikai showman, saját műsorába – Jay Leno’s Garage – invitálta a Tesla vezérigazgatóját, akivel egy közös Cybertruck tesztvezetésen vettek részt. Hozzátennénk, hogy ez volt a második alkalom, hogy Leno Musk-kal közösen szerepelt, mivel 2008-ban a Tesla Roadster is bemutatásra került a sztár műsorában. Most viszont Elon Musk megválaszolt pár igen fontos kérdést a Cybertruck-kal kapcsolatban, amiket most fel is sorolunk:

Mi fog változni a járművön?

Elon Musk: “A mérések alapján a Cybertruck méretei meghaladják egy átlag amerikai garázs méreteit, így 5%-kal vissza fogunk venni a jármű méreteiből. “

A végleges verzió is így fog kinézni?

Elon Musk: ” Véleményem szerint az ember ha előrendel valamit akkor azt kell, hogy megkapja, nem egy alternatívát. Így külsőleg nem lesz változtatás a járművön”

Miért golyóálló a kocsi?

Elon Musk: “Mert vagány. Ki ne akarná, hogy golyóálló legyen a járműve?… Vezetők akarunk lenni az apokalipszis technológiák területén”

A vállalat vezérigazgatója később a közösségi médiában közölte, hogy szóba került egy második, kisebb Cybertruck piacra dobása is. A Cybertruck gyártása még idén megkezdődik, ha a jelenlegi helyzet Elon Musk javára alakul.

Képek és információk forrása:
www.greencarreports.com
www.vulture.com
www.teslarati.com

elektromos-autozas.hu

elektromos-autozas.hu

További elektromos autós hírekért, információkért kövess minket a FACEBOOK és INSTAGRAM oldalon.