Skip to main content

Szeretnél Tesla-t vezetni, de hirtelen nehéz lenne előbányászni 10-20-30 millió forintot? Ráadásul még soha nem is vezettél, így nem is vagy benne biztos, hogy megéri?

Természetesen van lehetőség kipróbálni, és nem is nagy újdonságról van szó, hiszen az autóbérlés már nem egy régi szolgáltatástípus. Ford Fiesta vagy Volkswagen Golf típusú járműveket bőven 10 ezer forint alatt is lehet bérelni egy napra, viszont egy Tesla már jóval többe kerül, jóval kevesebb időre.

Közel 50 ezer forintba kerül (jobb esetben egy órára), viszont ha többen akarják kipróbálni, akkor ennél jóval kedvezőbb megoldások is vannak, és akkor már 20 ezer Ft alatti áron is megoldható, ami már közelít az alsóbb kategóriájú autók felé, csak ott egész napos bérlésről van szó, Tesla esetében pedig maximum néhány óráról.

Tesla Model S villanyautó e-mobility

Tesla Model S

Egy Ferrari bérlése amúgy akár több százezer forintba is kerülhet, ráadásul több millió forint kaució ellenében. Ha ezzel a ténnyel összehasonlítjuk, akkor máris nem tűnik soknak még csak fél órára sem az az 50 ezer Ft.


Képek forrása:

www.tesla.com 

www.pexels.com

 

elektromos-autozas.hu

elektromos-autozas.hu

További elektromos autós hírekért, információkért kövess minket a FACEBOOK és INSTAGRAM oldalon.