Skip to main content

Miután az USA bejelentette az elektromos autók legújabb adókedvezményét, a jogosult márkák nagy része igen pozitív jövőképet jelentett be az elkövetkezendő időszakokra. A Ford, mely az USA egyik legsikeresebb autómárkája, már februárban jobb adatokat közölt EV-k terén.

Februárban a Ford és Lincoln járművek összértékesítése csaknem 22 százalékkal nőtt meg az USA területén, szám szerint 157.606-ra. Ez azt jelzi a szakértők szerint, hogy a gyártási korlátok enyhülnek.

Pozitívabb hír viszont, hogy a Ford ismételten növelni tudta az akkumulátoros elektromos járművek eladásait az egy évvel ezelőttihez képest. Februárban a cég 3000-nél is több BEV-t adott el, ami 68 százalékos növekedés az előző év azonos időszakához képest. Ez a csoport teljes mennyiségének körülbelül 2,2 százaléka.

Ford Mustang Mach-E

Ford Mustang Mach-E

A Ford BEV-kínálatában három modell található: a Ford Mustang Mach-E, a vadonatúj Ford F-150 Lightning elektromos pickup és a Ford E-Transit kereskedelmi furgon. Mindhárom járműre hatalmas a kereslet, és a Ford szerint az adójóváírás tovább növelni majd a sikerüket az EV piacon.

Képek és információk forrása:
www.insideevs.com

Így profitálj az elektromos autók terjedéséből,
Osztrák állami garanciával!
Vegye fel velünk a kapcsolatot →

elektromos-autozas.hu

elektromos-autozas.hu

További elektromos autós hírekért, információkért kövess minket a FACEBOOK és INSTAGRAM oldalon.